Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

miercuri, 27 aprilie 2011

1.000 de scoli inscrise in programul "Europa, casa noastra"

Sursa Evenimentul Zilei - joi, 14 Aprilie 2011.

1.000 de şcoli înscrise în programul “Europa, casa noastră”

Autor: Oana Dan

Programul „Europa, casa noastră”, prin care oficialii europeni şi alte personalităţi sunt invitate la întâlniri cu elevii din şcolile pe care le-au absolvit, a atras deja 1.000 de şcoli din România, la două luni de la lansare, anunţă Chelgate România, care derulează proiectul în numele Reprezentanţei Comisiei Europene.

“Europa, casa noastră” oferă, de asemenea, oficialilor europeni ocazia de intra în dialog cu elevi şi profesori de la fostele şcoli prin participarea la acţiunea “Înapoi la şcoală” (Back to school), o iniţiativă a Comisiei Europene, prin care oficialii sunt încurajaţi „să aducă Europa mai aproape de cetaţenii ei tineri”.

Şcolile şi liceele care vor să se înscrie în program o pot face pe site-ul www.europacasanoastra.ro.


Până la această dată s-au efectuat aproape 50 de vizite în şcoli din 17 judeţe. Iar până la încheierea anului şcolar, se estimează că se vor face încă 50 vizite, la care vor participa personalităţi publice locale, regionale, naţionale şi europene.

Până acum programul “Europa, casa noastră” a oferit elevilor din România ocazia de a întâlni şi dialoga cu personalităţi precum Margareta Pâslaru, Vlad Miriţă, Adriana Săftoiu, Florin Grozea, Sanda Nicola, Monica Davidescu, Cristina Lucaci şi Alteţa Sa Regală Principele Radu al României şi alţii

http://www.evz.ro/detalii/stiri/1000-de-scoli-inscrise-in-programul-europa-casa-noastra-926918.html
.

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog