Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

luni, 25 aprilie 2011

Invitata la "O seara Norvegiana - Fiorduri de speranta" Gala 'Arta pentru Viata' - Fundatia Renasterea

In fiecare an, Fundaţia Renaşterea organizează Gala „Artă pentru viaţă”, a şaptea ediţie, cu scopul strângerii de fonduri pentru continuarea Programului de Prevenire şi Depistare Precoce a Cancerului de Sân si de Col Uterin, prin oferirea de investigatii medicale gratuite in cadrul Centrului Medical de Excelenta Renasterea.

Evenimentul din această primăvară este organizat sub înaltul patronaj al Ambasadorului Regatului Norvegiei la Bucureşti, E.S. Øystein Hovdkinn, în data de 27 aprilie 2011, la ora 19, la Hotel Ramada Nord, str. Daniel Danielopolou , nr 44, sector 1, Bucuresti.

Editia din acest an, „O seara Norvegiana – Fiorduri de speranta”, va fi una cu totul deosebita, datorita obiectelor de arta care vor fi scoase la licitatia fara strigare, a artei culinare nordice, a muzicii si nu in ultimul rand a surprizelor care vor oferi savoare intregii seri.

Cu aceasta ocazie vom sarbatori inaugurarea Centrului Medical de Excelenta Renasterea, in valoare de peste 2 milioane de euro, finantat prin Mecanismul Financiar SEE.

Sursa: VIVA

*Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog