Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea din 2008 la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului disc, m-au emotionat, prin "Trofeul Electrecord". Admiratorii veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 800 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care au scris pentru timbrul meu vocal, alte piese, din repertoriul international - filme, compozitii proprii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. In 2018 am serbat 60 de ani activi prin albumul de autor "Providenta" Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

marți, 1 mai 2018

Margareta Paslaru si albumul aniversar PROVIDENTA


Va reamintim si va rugam, sustineti Asociatia Nevazatorilor, procurandu-va, in continuare, recentul album de autor 'Providenta'.

Fie de la Magazinul Muzica, fie on line, veti putea comanda albumul.


 Donez drepturile rezultate din vanzarea CD-urilor.

Va multumim!  (Credit, Lucian Nastase)

Va invitam sa accesati acest link-- aspecte de la aniversarea celor 60 de ani de activitate neintrerupta pe multiple planuri.
https://www.youtube.com/watch?v=zafrrMmQsek
W

Niciun comentariu:

Arhivă blog