Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 800 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

luni, 5 martie 2018

Margareta Paslaru invitata la 'Serviciul de noapte' cu Maria Toghina

Va invitam la ora 24, la Radio Romania Actualitati

Intre gingasie si forta, femeile mereu surprinzatoare!

Margareta Paslaru vine in direct in editia de luni a Serviciului de Noapte cu Maria Țoghină pentru o discutie sincera despre locul si rolul femeii in societate, despre generozitate si datorie.


Vom discuta si despre albumul Providenta, care urmeaza sa fie lansat la finalul lunii martie si vom difuza ultimele creatii. Drepturile de autor pentru acest album vor fi donate in beneficiul Asociatiilor de Nevazatori.
Vom difuza si un interviu in exclusivitate cu o tanara sublocotent 23 de ani care se afla in misiune in Afganistan si are in subordine 30 de soldati.

Niciun comentariu:

Arhivă blog