Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

miercuri, 13 februarie 2013

In 1959 Margareta Paslaru inregistra la Radio Romania "Chemarea marii" de George Grigoriu


  Astăzi este marcată Ziua Mondială
  a radioului

Astăzi, în întreaga lume este celebrată pentru prima dată Ziua Radioului. Această dată a fost instituită de UNESCO pentru a sărbători radioul, pentru a proclama cooperarea internaţională între radiodifuzori şi pentru a încuraja factorii de decizie în accesul la informaţie prin intermediul posturilor de radio din întreaga lume, scrie commealaradio.net.

unimedia.md - 13.02.2012


Ziua Mondială a Radioului marcată pentru prima oara în Moldova şi în lume

Astăzi, 13 februarie, Republica Moldova, alături de întreaga lume, marchează pentru prima dată Ziua Mondială a Radioului, proclamată de UNESCO la sfârşitul anului trecut, notează Info-Prim Neo.

tv7.md - 13.02.2012,

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog