Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

marți, 23 octombrie 2012

Margareta Paslaru poarta lorgnette la toate evenimentele


Va multumesc pentru flori, prezenta voastra iradia entuziasm la serata gazduita de libraria Carturesti. Miruna Meirosu a prezentat-o pe distinsa doamna Ruxandra Sararu care ne-a onorat cu o prezentare de exceptie.  S-au format noi prietenii, s-au facut fotografii, amintiri pentru mai tarziu, si fireste autografe...prilejuite de propria carte  "Eu si Timpul"
Ceaiul de fructe din samovar raspandea arome exotice in timp ce noii veniti savurau muzica live, in acompaniamentul  muzicianului Calin Grigoriu. A fost o seara speciala !

Foto: Silviu Covaci
Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog