Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

miercuri, 31 octombrie 2012

Margareta Paslaru felicita "Radio Romania" la 1 Noiembrie


Debutul radiofonic - 1959 - ramane un moment decisiv in viata mea artistica. Miile de ascultatori care mi-au remarcat glasul doreau sa-l reasculte... Prin scrisori, admiratorii cereau prima mea inregistrare "Chemarea marii" cunoscuta sub numele dat de public  'si-n apa marii'. Piesa a fost scrisa special pentru timbrul meu de regretatul compozitor George Grigoriu; la pupitrul Orchestrei de estrada Radio se afla dirijorul Sile Dinicu.
Compozitorul Elly Roman – coperta discului EDD 1217 – Electrecord 1968:
"Izbucniri neasteptate ale unor razvratiri vocale nemaiauzite pana atunci, dadeau din capul locului o amprenta cu totul personala tuturor interpretarilor noii cantarete. Pe parcursul acestor zece ani de munca si-a agatat pe rochitele ei, de multe ori nastrusnice, decoratiile multor succese, dovedindu-se astfel ca multilateralitatea, atunci cand este determinata de talent, si este practicata cu discernamant, ajuta mentinerii in timp si in atentia publicului a artistului autentic."

LA MULTI ANI,

RADIO ROMANIA!!! 

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog