Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

marți, 24 iulie 2012

Margareta Paslaru a inregistrat propria compozitie "Libertatea nu se invata"- muzica si text

Compozitia Margaretei Paslaru "LIBERTATEA NU SE INVATA" - a fost mixata cu succes  astazi,  in studiourile Andrei si Jolt Kerestely. La ghitara, Calin Grigoriu care a semnat si aranjamentul orchestral. In imagine, colaboratorii audiaza versiunea finala.
Margareta a schitat muzica si textul in anii '90, peste Ocean, dar definitivarea piesei s-a petrecut  la Bucuresti.
Mesajul universal al compozitiei va fi un dar, in plus, pentru Luca... Nepotelul va intelege peste ani si ani cum simtea si cum gandea bunica,  pe vremea cand el implinea doi ani :):)

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog