Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

luni, 23 iulie 2012

Margareta Paslaru il felicita pe compozitorul Jolt Kerestely !


Renumitul compozitor, orchestrator si maestru de sunet Jolt  Kerestely, a a mai adaugat la numeroasele premii si aprecieri primite de-a lungul fructuoasei sale cariere,  "Trofeul" la festivalul Mamaia Copiilor 2012. Felicitari din inima si micutelor talentate care i-au interpretat piesa "Aritmetica" - text George Popovici.

Iata una dintre elogioasele cronici:
http://www.observatorul.com/Default.asp?action=articleviewdetail&ID=11611

Sursa: Observatorul
MAMAIA COPIILOR - Oaza de muzica

de Grigore Constantinescu - 10 Iulie 2012
 (fragment)
(...) Nominalizãrile palmaresului sunt multiple, depãsinde spatiul nostru de comentarii. Ne oprim la Trofeele editiei : Trofeul Tomis interpretare – grupuri vocale pentru „Melody” din Vaslui; Trofeul Aurel Manolache - interpretare, Gavris Miruna Brândusa din Oradea si, în primul rând, Trofeul Aurel Manolache, sectiunea de creatie, cu un cântec semnat de Jolt Kerestely, veritabil „slagãr 2012” – Aritmetica, cântat de patru minunate soliste din grupa 7 – 9 ani. Am plecat cu acest cântec în memorie; probabil cã, în curând, va intra si în undele emisiunilor radiofonice.
Editia a 12-a, o promisiune realizatã dar si o sperantã pentru a merge mai departe.
Talente avem, muzica ne place!

Grigore Constantinescu 7/10/2012

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog