Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

miercuri, 11 iulie 2012

...doua fashion icon-uri, Loredana si Margareta Paslaru - sursa: CIAO

Sursa: CIAO.ro - publicat de Amalia Scurt

Iulia Albu consideră că industria designului vestimentar din România nu impune standarde clare pentru creatorii de modă și nu asigură o ierarhizare în funcție de criterii bine stabilite.
"La noi există destui creatori de modă, creatoare de modă, tot felul de oameni care-şi arogă tot felul de denumiri. Absolut toată lumea este creator de modă, nu există o ierarhizare... . În România nu există creatori de modă, e o părere pe care am mai exprimat-o şi pe care mi-o menţin. Să zicem că, lucrând în acest domeniu, nu aş fi ajuns niciodată unde am ajuns dacă aş fi fost altfel şi dacă nu aş fi muncit foarte mult", a declarat vedeta miercuri, în cadrul emisiunii ”Draga mea prietenă”, difuzată de Kanal D.
Cel mai controversat fashion editor al momentului a explicat din ce ar trebui să se compună garderoba unei femei stilate: "Nu trebuie să existe foarte multe piese semnate de designeri celebri, dar trebuie să existe piese care să caracterizeze femeia respectivă. Lipsa de stil la o femeie denotă lipsă de încredere în propriile forţe şi faptul că nu este preocupată de acest aspect. Dar este ok, există femei foarte stilate care se îmbracă foarte clasic.
În România există două fashion icon-uri, Loredana şi Margareta Pâslaru".

W

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog