Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni caritabile. Sarbatorirea din 2008 la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la primul disc, m-au emotionat prin "Trofeul Electrecord". Admiratori veniti din alte orase cu brate de flori au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. 783 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care au scris pentru timbrul meu vocal, piese din repertoriul international, filme, compozitii proprii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga noi generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, Soundcloud. In 2016 am fost onorata cu clacheta "Artist plurivalent" UARF Premiul de Excelenta pt. intreaga cariera; 2018 trofeul 'Femei de succes' 60 de ani de activitate; 2019 Femeia anului O viata dedicata scenei; 2019 'Platina Valorii' la Fest.Tanar Sibiu. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

miercuri, 11 iulie 2012

...doua fashion icon-uri, Loredana si Margareta Paslaru - sursa: CIAO

Sursa: CIAO.ro - publicat de Amalia Scurt

Iulia Albu consideră că industria designului vestimentar din România nu impune standarde clare pentru creatorii de modă și nu asigură o ierarhizare în funcție de criterii bine stabilite.
"La noi există destui creatori de modă, creatoare de modă, tot felul de oameni care-şi arogă tot felul de denumiri. Absolut toată lumea este creator de modă, nu există o ierarhizare... . În România nu există creatori de modă, e o părere pe care am mai exprimat-o şi pe care mi-o menţin. Să zicem că, lucrând în acest domeniu, nu aş fi ajuns niciodată unde am ajuns dacă aş fi fost altfel şi dacă nu aş fi muncit foarte mult", a declarat vedeta miercuri, în cadrul emisiunii ”Draga mea prietenă”, difuzată de Kanal D.
Cel mai controversat fashion editor al momentului a explicat din ce ar trebui să se compună garderoba unei femei stilate: "Nu trebuie să existe foarte multe piese semnate de designeri celebri, dar trebuie să existe piese care să caracterizeze femeia respectivă. Lipsa de stil la o femeie denotă lipsă de încredere în propriile forţe şi faptul că nu este preocupată de acest aspect. Dar este ok, există femei foarte stilate care se îmbracă foarte clasic.
În România există două fashion icon-uri, Loredana şi Margareta Pâslaru".

W

Arhivă blog