Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

marți, 17 ianuarie 2012

Margareta Paslaru il felicita pe Stefan Atargovitoae la Superlativele VIP


Revista VIP sustine tinerii talentati!
(fragment)
Din data: 17 Ianuarie 2012 ora : 18:19:45
Revista VIP a demonstrat inca o data ca sustinerea tinerilor talentati este un pas pe care cu totii ar trebui sa il facem. Aflati la inceput de drum, tinerii au nevoie de incredere pentru a putea investi in talentul pe care il au si, din acest motiv, implicarea noastra este o contributie esentiala pentru devenirea acestora.
(...) Aflat inca de vineri in Bucuresti pentru repetitii, Stefan a acceptat invitatia din partea revistei VIP de a lua parte la Gala Superlativelor VIP, in cadrul careia a fost distins cu unul din premiile speciale ale serii. La varsta de numai 11 ani a cucerit Italia, castigand finala concursului "Ti lascio una canzone", ajuns la cea de-a cincea editie, precum si trofeul "San Remo Jr".
Foto: Silviu Covaci
Au prezentat Monica Ghiurco si Andreas Petrescu

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog