Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

vineri, 20 ianuarie 2012

Invitatii rubricii "Margareta Paslaru prezinta pe..."la Radioul de sambata seara
Anul promite a fi bogat din punct de vedere artistic, talentul muzicienilor de maine se remarca in prezent. Eusebiu Gafita, Paul Raducanu, Stefan Atargovitoae, vor fi invitati pe rand, la rubrica permanenta "Margareta prezinta pe..."
Inainte de a desface plicul cu numele premiatului la Gala Superlativelor VIP, l-am intervievat pe Stefan cu permisiunea parintilor sai, chiar pe holurile Operei. Dar pentru a pastra surpriza organizatorilor nu am dezvaluit faptul ca eram invitata pentru a-l anunta, prilej cu care aveam sa-i inmanez si CD-ul de autor "Lasa-mi, toamna, pomii verzi"- 50 de ani de la primul disc :):)
Interviul inregistrat de Alex Buzica - caruia ii multumesc - poate fi urmarit sambata, 21 Ianuarie, orele 18:10, in emisiunea Radioul de sambata seara, realizata de Pompilius Onofrei.
Auditie placuta :)

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog