Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

luni, 16 ianuarie 2012

Margareta Paslaru invitata la Gala Superlativelor VIP

Revista VIP are onoarea sa va invite astazi, 16 ianuarie 2012, la Opera Nationala din Bucuresti pentru a lua parte la Gala Superlativelor VIP 2011, aflata la cea de-a XII-a editie.
Inca de la primele editii, Superlativele VIP au fost gandite ca un eveniment menit sa reuneasca si sa rasplateasca excelenta, evidentiata in primul rand prin realizarile obtinute in urma unor eforturi consistente si de durata, acestea fiind privite ca principalele produse ale valorii.
(...)
Printre preferatii publicului se mai afla Loverboy si Din dragoste cu cele mai bune intentii la categoria FILM, Matei Visniec si Radu Afrim la categoria TEATRU, Dan Lungu si Eugen Simion la categoria CULTURA, Kelemen Hunor si Elena Udrea la catehgoria POLITICA, Romania, Te iubesc! si Radio Romania Actualitati la categoria MASS MEDIA, Florin Piersic si Neagu Djuvara la categoria EXCELENTA, Ingrid Vlasov si Liza Panait la categoria MODA etc.
(...)
Alte personalitati care ne vor incanta cu prezenta sunt Ion Besoiu, Margareta Paslaru, George Ivascu, Marius Manole, Cristian Hera, dar si Elena Gheorghe, Alexandra Ungureanu, Horia Moculescu, Adrian Despot, Leonard Doroftei, Razvan Fodor si multi altii. Mai multe despre castigatorii editiei cu numarul XII a Galei Superlativelor VIP in aceasta seara, incepand cu ora 19:00, la Opera Nationala din Bucuresti.

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog