Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

vineri, 25 noiembrie 2011

Margareta Paslaru a initiat programul "Voluntarii muzicii", educatie muzicala suplimentara orelor din programa scolara

Programul „Voluntarii muzicii” - aprilie 2011
*
În numele Reprezentanței Comisiei Europene în România la initiativa
doamnei Margareta Pâslaru, Chelgate a demarat programul “Voluntarii muzicii”, ce vizează realizarea a două cluburi de educaţie muzicală complementară orelor de muzică din progama şcolară.
*
Cu ajutorul unor studenți la Universitatea de Muzică din București au fost incluse ore săptămânale de cor, ore de pian şi vioară şi ore de canto în cadrul Școlii Generale nr. 45, Titu Maiorescu și la Şcoala pentru deficienţi de vedere. De asemenea, a avut loc un recital de la Classic la Jazz, desfăşurat în cele două şcoli.Profesori voluntari implicaţi în program:profesor Gabriela Boţan Şcoala Generală nr.45, Titu Maiorescu;profesor Rodica Colgiu, Şcoala pentru deficienţi de vedere;Alexandru Burcă, pianist, student la master la Universitatea de Muzică Bucureşti;Gabriel Stănescu, violonist, student la master la Universitatea de Muzică Bucureşti;Sorina Popescu, artist liric, colaborator la Filarmonica George Enescu;Ana Cebotari, artist liric, profesor canto la Şcoala populara de Artă Bucureşti;Andreea Novac, artist liric;Mihai Rîpan, actor.
w

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog