Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

marți, 22 noiembrie 2011

Gheorghe Zamfir si Margareta Paslaru - Sala Palatului 9 Decembrie

Gheorghe Zamfir, Margareta Pâslaru şi Marius Ţeicu, premiaţi de Electrecord3 noiembrie 2011
Gheorghe Zamfir, Margareta Pâslaru şi Marius Ţeicu se numără printre cele 30 de personalităţi ale muzicii româneşti ce vor fi premiate de Electrecord, pe 9 decembrie, la Sala Palatului din Capitală, la Gala Premiilor de Excelenţă, organizată de celebra casă de discuri care împlineşte 80 de ani.Gala Electrecord reprezintă un tribut adus muzicii româneşti autentice, a celor mai importante înregistrări care au rămas înscrise în istoria acesteia, dar care nu au mai fost aduse în atenţia publicului de astăzi. Evenimentul are şi o tentă educativă: cea de responsabilizare a noii generaţii în spiritul valorilor adevărate."Într-o epocă dominată de piraterie intelectuală şi de internet ca formă predilectă de difuzare şi comercializare a muzicii, este momentul să ne întoarcem în timp, să vedem de unde am pornit şi să dăm credit adevăratelor valori. Gala din acest an va avea două secţiuni: folclor şi muzică uşoară, la care vor fi premiaţi cei mai importanţi artişti, oameni care în cariera lor au stabilit adevărate recorduri.”, se arata intr-un comunicat.Invitaţii de onoare şi, totodată, premianţii galei sunt: Gheorghe Zamfir, Benone Sinulescu, Mioara Velicu, Nicolae Furdui Iancu, Maria Cîrneci, Ionela Prodan, Petrică Mîţu Stoian, Ştefania Rareş, Gheorghe Turda, Elisabeta Ticuţă, Fraţii Petreuş, Lucreţia Ciobanu, Ileana Constantinescu, Margareta Pâslaru, Marina Voica, Mihaela Mihai, Gabriel Dorobanţu, Stela Enache, Sanda Ladoşi, George Nicolescu, Marina Florea, Julia Jianu, Horia Moculescu, Temistocle Popa şi Marius Ţeicu.În acelaşi timp, Electrecord a pregătit şi momente speciale dedicate celor 8 decenii de poveste muzicală, duete peste generaţii, momente in memoriam pentru regretaţii muzicieni Ştefan Bănică, Florin Bogardo, Vasile Veselovschi şi Vasile V. Vasilache, şi chiar interpretarea unor hituri actuale în orchestraţie clasică de romanţă, vals sau big-band, cu participarea orchestrei Lăutarii din Chişinău, dirijată de Nicolae Botgros, şi a Orchestrei Simfonice Bucureşti, sub bagheta lui Daniel Jinga.Premiile vor fi înmânate de artişti şi personalităţi publice, care vor avea fiecare o poveste de spus despre cum cei cărora le vor înmâna trofeul le-au schimbat viaţa, i-au inspirat sau i-au ajutat cu muzica lor să treacă mai uşor peste diferite perioade din viaţa lor. Gala va fi prezentată de vedeta TVR Iuliana Tudor şi realizată în parteneriat cu TVR şi Radio România..

w

Un comentariu:

Ioana Gînju spunea...

Va felicit pentru frumoasa cariera, si va multumesc pentru cintecele care mi-au insotit viata. Mama mea este o mare admiratoare a dumneavoastra,si va transmite la rindul ei cele mai frumoase ginduri.

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog