Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

marți, 1 noiembrie 2011

Margareta Paslaru alaturi de Radio Romania si prietenii Top Romanesc la ceas aniversar...

(...) Radio Romania implineste, astazi, 1 noiembrie, 83 de ani de viata, asa incat, ne alaturam mesajului aniversar al distinsei interprete, urand inca o data LA MULTI ANI, RADIO ROMANIA ACTUALITATI"
Margareta Paslaru, alaturi de Radio Romania si prietenii Top Romanesc, la ceas aniversar...
*
Posted by topromanesc on November 1st, 2011
*
In 1959, eleva fiind am inregistrat la Radio, in studioul T6 "Chemarea marii" compozitia tanarului George Grigoriu membru al celebrului "Trio Grigoriu". Dirijorul se numea Sile Dinicu iar Paul Urmuzescu era inginer de sunet. Au urmat sute de inregistrari, melodii pe care 63 de compozitori mi le-au incredintat de-alungul unei jumatati de secol, piese apreciate si iubite de ascultatori, slagarele diferitelor generatii.
* Sincere felicitari redactorilor, muzicienilor, textierilor, orchestratorilor, tehnicienilor,
realizatorilor, care prin pasiune si munca sustinuta au transmis in eter bucuria noastra de a canta.... LA MULTI ANI Radio Romania!
Sursa: Top Romanesc

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog