Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

duminică, 28 august 2011

Premiul Margareta Paslaru pentru originalitate interpretativaUn comentariu:

Bernice Chitiul spunea...

Sunt onorata de premiul “Margareta Paslaru - pentru originalitate interpretativa”, in valoare de 1000 $! Sper sa confirm prin evolutia mea increderea oferita de aceasta mare artista a noastra a tuturor.

Doamna Margareta Paslaru a urmarit evolutia intregului festival si am avut placuta surpriza sa aflu chiar de la dansa in ultima zi a festivalului despre acest onorant premiu.

Motivul pentru care mi-a inmanat mie aceasta distinctie a fost originalitatea in interpretare si faptul ca am obtinut nota cea mai mare la preselectia de la Mamaia. Pentru dansa nici un alt incident, eveniment sau barfa nu a cantarit mai greu decat propria hotarare si convingere ca aceasta este decizia corecta. Cu o astfel de probitate profesionala si verticalitate morala intra in viata mea aceasta adevarata artista a muzicii noastre usoare romanesti.

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog