Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

joi, 4 august 2011

Margareta Paslaru a primit O Stea pe Aleea Stelelor (arhiva)

CUGET LIBER - 14 iULIE 2007
Litoral
Festivităţile de amplasare a stelelor pe Aleea Stelelor de Mare au continuat, joi seară, cu cele dedicate Margaretei Pâslaru, solistului de la No Mercy şi scriitorului Doru Novacovici. Sunt personalităţi total diferite, din genuri diferite, dar au, la Mangalia, stele în apropiere. Şi asta pentru că, potrivit organizatorilor, au fost la „Callatis“ şi fiecare dintre ei a avut ceva de spus în cariera sa.

Pâslăriţa, mereu tânără
Margareta Pâslaru a fost sărbătorită de două ori în cursul zilei de joi. A primit din partea organizatorilor Festivalului „Callatis“ o stea pe celebra alee, iar din partea Radio România Actualităţi, o diplomă şi o distincţie specială pentru întrega sa carieră. La festivitatea de pe Aleea Stelelor de Mare, producătorul general al festivalului, Cornel Diaconu, a declarat că este demn de remarcat tenacitatea, dârzenia, dar mai ales omul Margareta Pâslaru, care a rămas şi peste ani şi pe meleaguri străine - unde oricare expatriat ştie că nu este uşor -, la fel de sufletistă, la fel de umanitară, la fel de receptivă la ajutorarea semenilor ei. Este cea care a făcut ca numele de român să fie rostit cu admiraţie şi respect, au susţinut organizatorii.
Pâslăriţa a fost vădit emoţionată de moment, mai ales că zeci de persoane s-au adunat pe faleză să o vadă mai de aproape, să o fotografieze. S-a exclamat la unison: „Este neschimbată!“.


W

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog