Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

marți, 16 august 2011

Margareta Paslaru, invitata sa inmaneze premiul VIP emisiunii TeleenciclopediaMarti, 16 august, a avut loc un nou eveniment marca VIP: Gala Premiilor VIP august 2011.
(fragment)
Chiar daca tot mai multi oameni de media nu ii mai aroga televiziunii calitatea educativa pe care ar trebui sa o aiba, premiul la categoria Mass-Media a fost inmanat unei echipe ce a dovedit calitate, originalitate, dedicatie si profesionalism in realizarea timp de aproape cinci decenii emisiunii Teleenciclopedia. Premiul a fost ridicat in numele intregii echipe de catre unul dintre cei patru naratori ai emisiunii Mircea Necsa, fiindu-i inmanat de catre Margareta Paslaru.
sursa: ComunicateMedia.ro si RING
foto: VIP

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog