Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni caritabile. Sarbatorirea din 2008 la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la primul disc, m-au emotionat prin "Trofeul Electrecord". Admiratori veniti din alte orase cu brate de flori au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. 783 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care au scris pentru timbrul meu vocal, piese din repertoriul international, filme, compozitii proprii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga noi generatii pe You Tube, LinkedIn, Facebook, Soundcloud. In 2016 am fost onorata cu clacheta "Artist plurivalent" UARF Premiul de Excelenta pt. intreaga cariera; 2018 trofeul 'Femei de succes' 60 de ani de activitate; 2019 Femeia anului O viata dedicata scenei; 2019 'Platina Valorii' la Fest.Tanar Sibiu. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

miercuri, 22 septembrie 2021

Margareta Paslaru - impresii de la Gala UCIN

Sursa: click.ro_ 21.09.2021_  Tatiana Solomon, Gheorghe Chelu 

https://www.click.ro/vedete/romanesti/gala-ucin-margareta-paslaru-lectie-de-stil-la-78-de-ani-aratat-ca-o-contesa-cu

 Gala UCIN. Margareta Pâslaru, lecție de stil la 78 de ani! A arătat ca o contesă cu ținuta ei rafinată

C


Margareta Pâslaru, la Gala UCIN

foto: Gheorghe Chelu

Citeste tot despre: 

Margareta PâslaruGala UCINsoliste Romania

de Tatiana Solomon, Gheorghe Chelu 21 Septembrie, 2021 - 12:45

·  ·  ·  Îndrăgita solistă a avut o apariție de vis luni seară, la Opera Națională din București, la Gala UCIN, aflată la 50 de ani de la înființare. Margareta Pâslaru a fost parcă desprinsă din filmele de epocă, având o apariție extrem de rafinată.

Margareta Pâslaru (78 de ani) a arătat ca o contesă la evenimentul de luni seara, cu mănuși din dantelă și mască personalizată cu inițiala "M" și cu o margaretă, simbolurile prenumelui ei. Doamna cântecului românesc a venit însoțită de un fotograf personal și ținea în mână o umbrelă, căci în acea seară a plouat.


Margareta Pâslaru, apariție senzațională la gala UCIN

foto: Gheorghe Chelu

În momentul în care i-am spus că acea umbrela mă duce cu gândul la "Veronica", filmul îndrăgit al copilăriei noastre, ne-a spus doar atât: "Știu la ce va gândiți, însă aceea era o păpădie", semn că încă își amintește cu plăcere scenele din film.

O fană a ajutat-o să își lege bareta de la încălțăminte

foto: Gheorghe Chelu

Încă de pe scările Operei, Margareta a avut problemă cu o baretă de la încălțăminte, pe care i-a închis-o la loc o fană, care s-a aplecat la picioarele ei. Solista a adoptat o ținută retro, purtând un pardesiu negru, peste care a pus piesa de rezistență a ținutei: un guler brodat, supradimensionat, alegere foarte îndrăzneață și de efect. Mănușile negre și accesoriile au completat perfect ținuta retro.

Margareta Pâslaru, premiată la Gala UCIN

Vedeta a și fost premiată la Gala UCIN-Uniunea Cineaștilor din România, cu premiul academic oferit de Președintele și regizorul Laurențiu Damian. Pe scenă, când a primit premiul, organizatorii au pus pe fundal celebra melodie "Lasă-mi toamnă, pomii verzi", cu care au crescut generații întregi. La final, vedeta a făcut o fotografie la panoul special amenajat și apoi a plecat. La un moment dat, a făcut o poză cu un fan, după care a vrut să vadă fotografia. "Lumina aceasta îmi face părul galben, iar părul meu este alb. Va rog să faceți fotografia alb negru", a punctat vedeta.

Niciun comentariu:

Arhivă blog