Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni caritabile. Sarbatorirea din 2008 la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la primul disc, m-au emotionat prin "Trofeul Electrecord". Admiratori veniti din alte orase cu brate de flori au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. 783 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care au scris pentru timbrul meu vocal, piese din repertoriul international, filme, compozitii proprii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga noi generatii pe You Tube, LinkedIn, Facebook, Soundcloud. In 2016 am fost onorata cu clacheta "Artist plurivalent" UARF Premiul de Excelenta pt. intreaga cariera; 2018 trofeul 'Femei de succes' 60 de ani de activitate; 2019 Femeia anului O viata dedicata scenei; 2019 'Platina Valorii' la Fest.Tanar Sibiu. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

vineri, 1 octombrie 2021

despre Margareta Paslaru la Gala UCIN 2021

LAURENȚIU DAMIAN, PREȘEDINTELE UCIN, DESPRE GALA DIN ACEASTĂ SEARĂ ȘI VALORILE FILMULUI ROMÂNESC

(...) Cele mai importante sunt cele trei Premii Academice care se acorda in urma unei decizii a Consiliului Uniunii Cineastilor, iar laureatii, pot sa-i spun pentru ca ei nu sunt un secret: e vorba de Margareta Paslaru, e vorba de Dorel Visan si de criticul si istoricul de film Dana Duma.

Probabil o sa ma intrebati de ce Margareta Paslaru. Margareta Paslaru nu este doar o cantareata si compozitor. Este o actrita de teatru, este o actrita de film, a jucat in foarte multe filme, a jucat intr-o poveste extraordinara care s-a numit “O fata fermecatoare” a lui Lucian Bratu, a jucat sub bagheta lui Liviu Ciulei la Bulandra in “Opera de trei parale”. Este un artist total si merita aceasta distinctie. (...)

 

LAURENȚIU DAMIAN, PREȘEDINTELE UCIN, DESPRE GALA DIN ACEASTĂ SEARĂ ȘI VALORILE FILMULUI ROMÂNESC - YouTube

Niciun comentariu:

Arhivă blog