Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

marți, 26 ianuarie 2016

Margareta Paslaru - imagini - Gala UARF Uniunea Autorilor si Realizatorilor de Film

 

 Actriţa şi cântăreaţa Margareta Pâslaru a primit trofeul de excelenţă pentru întreaga activitate la cea de-a patra ediţie a galei premiilor Uniunii Autorilor şi Realizatorilor de Film din România (UARF), care s-a desfăşurat vineri seara, la Bucureşti

Mediafax 23.01.2016: «Margareta Pâslaru a fost recompensată cu premiul de excelenţă pentru întreaga activitate, fiind considerată un "artist plurivalent"»Margareta Paslaru si  Ioan Cărmăzan, preşedintele Uniunii Autorilor şi Realizatorilor de Film din România Nicodim Ungureanu - actorul anului 2015, Margareta Paslaru, Marian Crişan - regizorul anului 2015  

 La Gala UARF au fost decernate premii celor mai bune realizări cinematografice şi celor mai importanţi cineaşti, între care s-au numărat trofeele pentru regie, scenografie, imagine, interpretare, critică literară şi cinematografică şi film independent.
Regizorul, scenaristul, scriitorul şi profesorul Ioan Cărmăzan, preşedintele Uniunii Autorilor şi Realizatorilor de Film din România, a acordat clachete de aur, diplome de excelenţă şi premii de recunoaştere a valorii artistice.
Astfel, Marian Crişan a fost desemnat regizorul anului 2015, în timp ce Ioan Pavel Azap a primit premiul pentru critică de film. La Gala UARF au fost decernate premii celor mai bune realizări cinematografice şi celor mai importanţi cineaşti, între care s-au numărat trofeele pentru regie, scenografie, imagine, interpretare, critică literară şi cinematografică şi film independent.
Regizorul, scenaristul, scriitorul şi profesorul Ioan Cărmăzan, preşedintele Uniunii Autorilor şi Realizatorilor de Film din România, a acordat clachete de aur, diplome de excelenţă şi premii de recunoaştere a valorii artistice. Iulia Dumitru a fost desemnată actriţa anului 2015, Nicodim Ungureanu - actorul anului 2015, iar Raluca Aprodu a primit premiul "Tânără speranţă".
Totodată, Crina Tofan a primit premiul pentru rolul personajului principal "Ema, la 12 ani", din filmul "Live", în regia lui Vlad Păunescu.
Liviu Mărghidan a fost recompensat cu premiul pentru imagine de film, Mihai Dorobanţu, cu premiul pentru scenografie, iar Pătru Păunescu, cu premiul pentru imagine debut, pentru filmul "Doar cu buletinul la Paris", în regia lui Şerban Marinescu.
Cântăreaţa şi actriţa Ileana Şipoteanu a primit premiul de excelenţă cu prilejul împlinirii a 30 de ani de activitate artistică, în timp ce Margareta Pâslaru a fost recompensată cu premiul de excelenţă pentru întreaga activitate, fiind considerată un "artist plurivalent".

http://www.mediafax.ro/cultura-media/margareta-paslaru-a-primit-premiul-de-excelenta-la-gala-uarf-2016-video-14983907
W


Laurentiu Damian Presedinte UCIN si Margareta Paslaru
 
W

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog