Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

miercuri, 20 ianuarie 2016

Margareta Paslaru priveste in viitor, ramane deschisa noilor posibilitati

Foto: Ioana Chirita
Voi fructifica ideile, energia creatoare, continuand sa deschid poteci.. Experienta dobandita va folosi si altora, daca evita drumul batatorit, mimetismul, cliseele.  

Spirit liber, lupt pentru realizarea propriilor vise dedicate altora. Faptul ca i-am inspirat pe altii confirma reusita initiala:)

Perpetuum mobile - tehnologia ne ofera avantaje, infinite modalitati de comunicare. Cred in folosirea inteligenta a cailor oferite, cu bun simt, responsabil.

Noi concepte dar si planuri in plina desfasurare, se aliniaza pe lista preocuparilor muzicale, lista unor experimente artistice si sociale.


MOTTO:
"In tinerete ne straduim sa ne facem un nume
La maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora"
                                                                           Margareta Paslaru
W

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog