Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 800 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

duminică, 8 decembrie 2013

Margareta Paslaru prezinta pe...Alina Crisan la 'Espresso de week-end' cu Daniela Ivanov

 
Talentata saxofonista Alina Crisan a fost invitata mea de astazi, la rubrica radiofonica "Margareta Paslaru prezinta pe..." din cadrul emisiunii Espresso de week-end cu Daniela Ivanov. 

Alina Crisan este absolventa de conservator, activeaza in Orchestra Armatei Romane si colaboreaza cu trupa 'Casa Presei'. 

Aceasta rubrica se incadreaza in programul "Voluntarii muzicii" program prin care Margareta Paslaru sustine tineri de viitor, interpreti ai muzicii usoare-pop, classic, folk, jazz, opera.

 

Multumim, Alex Buzica pentru asistenta.

 Va invitam sa urmariti Espresso de week-end,
cu Daniela Ivanov, duminica, de la 7.20 la 9.00.

 
 

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog