Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

joi, 12 decembrie 2013

Margareta Paslaru - Craciun pentru artisti, la UNITER


Crăciunul pentru artişti, la UNITERMARIA STEFANESCU

de Maria Sarbu
Cu prilejul Crăciunului a avut loc joi, la sediul Uniunii Teatrale din România – UNITER, o sărbătoare discretă, precum sunt şi cei cărora le-a fost dedicată – artiştii pensionari din Bucureşti, înaintaţi în vârstă, care nu se mai află în activitate şi au pensii mici. O sărbătoare discretă, pentru a-i proteja pe aceşti oameni, care stau în casele lor, cu problemele lor, departe de scenă, de platoul de filmare! Circa 40 de persoane au putut veni să se bucure de atenţia organizatorilor: UNITER şi Asociaţia Educ. S-au alăturat şi câteva doamne în frunte cu Liliana Iordache; împreună au făcut asemenea gesturi şi în alţi ani. Au venit interpreţi de muzică tineri, cântând şi încântând asistenţa; au fost pregătite pentru artiştii pensionari bucate şi totodată lor li s-au oferit pachete cu diverse produse , în special alimente pentru sărbătorile de iarnă.

De curând, prin programul derulat de UNITER privind artiştii pensionari, 80 de persoane, atât din Bucureşti, cât şi din oraşe din ţară, au primit ajutor financiar din partea Uniunii Teatrale. Este vorba despre acei artişti care au mari probleme de sănătate, după cum ne-a spus Aura Corbeanu, vicepreşedinte UNITER.

A fost alături de organizatori şi Margareta Pâslaru. În calitatea sa de voluntar de onoare al Crucii Roşii Române, artista ne-a spus că sărbatorile care îi fericesc pe unii pot umbri sufletul altora şi un gest firesc, sincer, readuce zâmbetul şi lumina din privire. “Multumită programului Banca de Alimente a Crucii Roşii, «Moşu» va veni şi anul acesta cu bunătăţi de Crăciun la UNITER”, a afirmat Margareta Pâslaru.
Asta înseamnă că artiştii pensionari vor primi şi alte daruri. Totodată artista ne-a mărturisit că donează drepturile rezultate din vânzarea CD-ului recent lansat “Margareta 70” (Fundaţia Radio România) către Banca de Alimente - Crucea Roşie, menţionând şi faptul că vineri, ora 21:00, va avea loc Gala Crucea Roşie la TVR. Telespectatorii vor afla cum pot aduna alimente şi pentru copiii defavorizaţi alături de interpreţi de muzică şi de grupul de copii

http://jurnalul.ro/cultura/teatru/craciunul-pentru-artisti-la-uniter-657210.html

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog