Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

marți, 16 iulie 2013

Margareta Paslaru, invitata la conferinta de presa Urban Culture Fusion - Summer Music Academy Sinaia 
Marti, 16 iulie a.c., ora 12:00 va invitam sa luati parte la conferinta de presa a Urban Culture Fusion - Summer Music Academy Sinaia, organizata de jmEvents si European Music Academy din Franta.
 
Prezidiul va fi format din:
- Dl. Luigi Gageos / Presedinte jmEvents
- Dl. Constantin Serban / Director Artistic European Music Academy
 
Subiect
 
Urban Culture Fusion - Connect Europe through Music !
Summer Music Academy Sinaia
 
Urban Culture Fusion este un proiect care se distinge prin originalitate, dar si prin dimensiunea europeana de amploare, desfasurandu-se in 7 tari: Germania, Franta, Italia, Austria, Bulgaria, Marea Britanie si Romania intr-un turneu de 20/25 concerte. Evenimentul prezinta in concerte inedite un melanj intre artisti de elita de jazz si clasic care interpreteaza impreuna aranjamente muzicale special create, fusion jazz-clasic, pe teme cunoscute din repertoriul international de jazz, pop, blues, clasic, muzica de film. 
Summer Music Academy Sinaia se afla la a doua editie in Romania, la initiativa European Music Academy condusa de Dl. Constantin Serban, Director artistic si concert-maestru al Filarmonicii din Nantes. Dupa 5 ani de succes in Franta s-a decis extinderea acestui program si in Romania in parteneriat cu jmEvents. Proiectul include atat concerte, cat si cursuri de master pentru vioara, viola, violoncel, sustinute de maestri din Franta, Germania, Irlanda si Romania.

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog