Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

duminică, 14 aprilie 2013

Margareta Pâslaru se pregăteşte să lanseze un nou CD, la 69 de ani

Margareta Paslaru este plina de viata la 69 de ani.   Foto: RTV.net
Margareta Pâslaru, una dintre cele mai cunoscute cântăreţe şi compozitoare din România, a declarat în exclusivitate la RomâniaTV că se pregăteşte să lanseze un nou CD. Mai mult, toate drepturile de autor vor fi donate Crucii Roşii pentru programul "Banca de alimente".

Margareta Paslaru este la fel de activă şi implicată în proiecte ca întotdeauna, cu toate că are 69 de ani. Longeviva vedetă, cunoscută drept cântărteaţă, compozitoare, textieră, actriță de teatru și film, realizatoare TV și Radio şi mai nou scriitoare, a participat în cursul zilei de sâmbătă la emisiunea România te vede.

"Mi-am făcut din timp un aliat, l-am sedus prin muncă şi seriozitate. Am avut şansa să fiu aleasa unor compozitori şi regizori de teatru şi film. Faptul că am lucrat fără oprire a fost secretul. Este o pasiune pe care publicul meu o îmbrăţişează.

În ultima perioadă, ea s-a implicat în proiectele Crucii Roşii, concomitent cu munca la noul album care este în lucru. Materialul va fi un CD aniversar, care va cuprinde şi cea mai recentă compoziţie, "Libertatea nu se învaţă. (...) Nu uitaţi să aveţi grijă de păduri", a adăugat cunoscuta interpretă.
Sursa: RTV -fragment -


Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog