Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

marți, 9 aprilie 2013

Margareta Paslaru - Romania sarbatoreste 20 de ani de EUROPAfest

Romania sarbatoreste 20 de ani de EUROPAfest

2013-04-09-1854 (1)
Festivalul EUROPAfest a fost lansat astazi la sediul Reprezentantei Comisiei Europene de la Bucuresti. La conferinta de presa au fost prezenti doamna Iulia Deutsch, sef adjunct RCE, Luigi Gageos, director EUROPAfest, doamna Margareta Paslaru si domnul Emil Hosu, co-fondator si co-presedinte al GreenLife Consortium.
EUROPAfest 2013 este o editie aniversara de 20 de ani, motiv pentru care organizatorii vor oferi fanilor 17 zile de evenimente cu artisti si muzica din toata lumea. Evenimentele se vor desfasura in Bucuresti si Sibiu, orase ce vor intampina peste 300 de invitati de marca din 52 de tari si 4 continente. EUROPAfest 2013 se va derula sub sloganul „It’s all about live quality music” si va reuni 4 genuri muzicale, mai in detaliu, jazz, blues, pop si muzica clasica.De asemenea, cu ocazia evenimentului, se va organiza in capitala si Bucharest International Jazz Competition 2013. Festivalul va debuta pe data de 9 mai, Ziua Europei, cu un „opening concert”, organizat impreuna cu Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti si se va incheia pe 25 mai 2013 cu Gala EUROPAfest.
Directorul EUROPAfest, domnul Luigi Gageos a tinut sa-si exprime multumirea si entuziasmul fata de eveniment, precizand faptul ca numarul participantilor de anul acesta a crescut semnificativ si aceasta performanta da onoare Romaniei si celor care au depus un efort extraordinar pentru organizarea unui festival de calitate si pentru a garanta buna desfasurare a editiilor EUROPAfest.
Doamna Iulia Deutsch a vorbit si despre evenimentele socio-culturale care vor avea loc in „spatiul public european”, in cladirea sediului Reprezentantei Comisiei Europene de la Bucuresti. Aceasta locatie va fi pusa pe harta evenimentelor culturale prin organizarea unor mese rotunde, concerte, proiectii de filme, dezbateri sau expozitii.
Casa Regala sustine EUROPAfest 2013
EUROPAfest 2013 va evolua sub inaltul Patronaj al Altetelor Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu care, de asemenea, vor acorda un premiu de excelenta firmei care se va implica cel mai mult in organizarea si desfasurarea evenimentului.
Alexandru Padure
Added by REDACTIA on 9 April 2013. Calea Europeana

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog