Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

vineri, 13 aprilie 2012

Margareta Paslaru participa la ajutorarea copiilor din Delta Dunarii - TELEDON vineri, 13 aprilie, 18:00-19:00

În realitate ești mai bun - TELEDON vineri, 13 aprilie
(...)
Punctul culminant al campaniei va fi teledonul de vineri, 13 aprilie, transmis în direct în duplex București – Delta Dunării de la ora 17.00 până la ora 20.00. În seara teledonului vor fi alături de noi artiști, sportivi, medici, jurnaliști, companii: Ivan Patzaichin, Elisabeta Lipă, Mariana Bitang, Margareta Pâslaru, Andreea Marin Bănică, Alexandru Arșinel, Corina Chiriac, Horia Brenciu, Felicia Filip, Cristian Țopescu.
AJUTĂ ŞI TU!
Poţi dona 2 euro prin trimiterea unui SMS la numărul 874 (serviciu gratuit în reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote în perioada 11-19 aprilie - nu se percepe TVA), 5 euro la numărul de telefon 0900 -900-880 (în reţeaua Romtelecom - nu se percepe TVA) sau 10 euro la numărul de telefon 0900-900-888 (în reţeaua Romtelecom - nu se percepe TVA).

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/in-realitate-e-ti-mai-bun_932640.html#ixzz1ruCicdkY

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog