Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni caritabile. Sarbatorirea din 2008 la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la primul disc, m-au emotionat prin "Trofeul Electrecord". Admiratori veniti din alte orase cu brate de flori au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. 783 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care au scris pentru timbrul meu vocal, piese din repertoriul international, filme, compozitii proprii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga noi generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, Soundcloud. In 2016 am fost onorata cu clacheta "Artist plurivalent" UARF Premiul de Excelenta pt. intreaga cariera; 2018 trofeul 'Femei de succes' 60 de ani de activitate; 2019 Femeia anului O viata dedicata scenei; 2019 'Platina Valorii' la Fest.Tanar Sibiu. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

sâmbătă, 13 ianuarie 2018

Margareta Paslaru selectiuni-playlist PROVIDENTA album de autor in beneficiul Asociatiei Nevazatorilor


Selectiuni - playlist PROVIDENTA album de autor Margareta Paslaru
in beneficiul Asociatiei Nevazatorilor.

CD-ul include 25 de titluri,  proza, concerte live, o arhiva sentimentala la cererea admiratorilor fideli. Foto, Lucian Nastase

https://www.youtube.com/playlist?list=PLZ4mUH7fPKsimJeWp-jJE-TMvGTc8n_QA

Fericită coincidență! 2018 marchează marea unire, 90 de ani de Radio, iar pentru mine 60 de ani activi, de la debutul care a creat un impact durabil. În 1968 serbam primii zece ani  prin One-woman show cu trupa Rolf Albricht; aveam 25 de ani. Peste Ocean, am recapitulat 40 de ani activi cu recitalul 'Vine, vine Margareta' 1998, turneu în Canada și USA cu trupa Radu Goldiș. Aniversarea celor 50 de ani productivi, a avut loc in Aula Uniunii Compozitorilor in 2008.
 
Numeroase CD-uri au inclus compilații cu piesele celor 65 de compozitori care m-au solicitat, sute de melodii. Prin urmare, anul acesta vă dăruiesc proprii compoziții izvorâte din preaplinul frământărilor. Vor avea loc multiple intalniri cu publicul in 2018. Lansarea la Magazinul Muzica, diferite invitatii. apoi Targul de Carte Gaudeamus. Vanzarea noului album de autor, este importanta, din ea rezulta drepturile pe care le donez Asociatiei Nevazatorilor.
  
Risc de când mă știu, cu fiecare primă audiție, cu fiecare emisiune TV, cu fiecare compoziție, risc.  Idei schitate peste Ocean au germinat pana in ziua definitivarii lor la Bucuresti. Le-am inregistrat in Studioul Jolt Kerestely cu care am colaborat inca din 1964, la Radio. 
 
Longevitatea creatoare, activitatea neîntreruptă pe multiple planuri, a perpetuat dinamica maturității roditoare. Un sâmbure de nebunie aprinde imaginația, induce starea de transă.
 
Vorba ceea, câte petale, tot atâtea stări sufletești au erupt. Noi duete, premiere discografice, muzică live din spectacol la rubrica "arhivă sentimentală".  O constanta în diversitatea albumului rămâne starea descrisă de poetul Virgil Carianopol, în care m-am regăsit:
"Sunt flacără, sunt jar, sunt pară, merg printre oameni luminând...Și ard și ard așa într-una...(compoziția Flăcări) 

Multumesc orchestratorilor Andrei Kerestely, Calin Grigoriu, George Popa, Nicu Patoi, Radu Goldis, pentru flexibilitate, mi-au respectat armoniile, sugestiile, ceea ce a sudat colaborari de durata. Urme s-au păstrat în memoria afectivă a publicului, în media.
Multumim sponsorilor Ion Antonescu si UCIN
Producator: e-media Andrei Enescu

Visătoarea care luptă pentru visele sale, vă invită să vă procurați albumul aniversar 'Providența' în beneficiul Asociației Nevăzătorilor.
 
MOTTO: În tinerețe ne străduim să ne facem un nume
La maturitate trebuie să folosim 'numele' spre binele altora
                                                                 Margareta Paslaru
 
W


Arhivă blog