Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea din 2008 la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului disc, m-au emotionat, prin "Trofeul Electrecord". Admiratorii veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 800 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care au scris pentru timbrul meu vocal, alte piese, din repertoriul international - filme, compozitii proprii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera, iar in 2018 trofeul 'Femei de succes' aniversand 60 de ani de activitate. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

joi, 23 noiembrie 2017

Margareta Paslaru de vorba cu producatorul de film Dar Burlac
Joi, 23 noiembrie, de la ora 12:00 invitatul doamnei Margareta Paslaru este domnul Dan Burlac, producător de film, jurnalist și director al Festivalului Alpin Film Fest.
https://www.clasicradio.ro/margareta-paslaru-cu-dan-burlac/

Dan Burlac a studiat regie de film la Fémis, Paris, unde a absolvit în 1995. În 2006 este cursant la E.A.V.E. (European Audiovisual Entrepreneurs), în 2007 la A.C.E. (Ateliers du cinéma européen), în 2009 la TrainEastFilm, iar în 2010 la Producer in the Move – Cannes. Între 1995-2001 a fost reprezentantul la Paris al Departamentului de Ştiri Media Pro, iar între 2001-2006 a fost consultant la TVR şi Realitatea TV.
Din 2008 este director al casei de producţie Elefant Films România şi se implica, ca producător, în realizarea şi promovarea filmelor româneşti. Este unul dintre organizatorii evenimentului Romanian Short Waves de la Cannes. Este producător la filme româneşti premiate – Camera D’Or Cannes 2006 pentru A fost sau n-a fost?, regizat de Corneliu Porumboiu, Palme D’Or Cannes 2007 pentru 4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile, regizat de Cristian Mungiu. Contribuie la realizarea multor filme cu succes de critică şi public – Visul lui Adalbert, regizat de Gabriel Achim, Nunta mută, regizat de Horaţiu Mălăele, Periferic, regizat de Bogdan Apetrei, Nuntă în Basarabia, regizat de Napoleon Helmis. Este co-producător la filme europene: Sette opera de misericordia/Seven Acts of Mercy (Italia), regizor De Serio, în care joacă Olimpia Melinte, Agon (Albania), regia Robert Budina, Historia de la meva mort/Story of my Death (Spania-Franţa), regia Albert Serra (Leopardul de Aur la Locarno 2013).
W

Niciun comentariu:

Arhivă blog