Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

luni, 14 noiembrie 2016

Margareta Paslaru invitata la Gaudeamus si Bookfest 2006 - 2016 IMAGINI de la targurile de carte

Va asteptam
GAUDEAMUS 2016 - Invitata sambata 19.11.2016 incepand cu ora 12:00 la standul Casei de discuri Eurostar


GAUDEAMUS 2014 - Margareta Paslaru sustinut trei sesiuni de autografe.

 


Editura Curtea Veche a organizat lansarea editiei a II-a a audiobook-ului "Basme fermecate" de Hans Christian Andersen in lectura Margaretei Paslaru. Publicul a putut cumpara si cartea artistei, "Eu si Timpul" publicata la aceeasi editura.La standul Radio Romania - Editura Casa Radio, numerosi vizitatori au cumparat CD-ul "Bucuria de a canta" si s-au bucurat sa primeasca celebrul autograf al Margaretei Paslaru.


Standul Uniunii Editorilor din Romania a gazduit CD-ul "Actorii canta" produs de Margareta Paslaru in colaborare cu UNITER in beneficiul Campaniei Nationale "Artistii pentru Artisti"._____________________________________________________________

GAUDEAMUS 2013 - Intre manifestarile care au avut loc in cadrul celei de-a XX-a editii a Targului International de Carte  s-a numarat si sesiunea de autografe Margareta Paslaru.
Standul Radio Romania a fost gazda acestui eveniment sambata  23 noiembrie 2013.
CD-ul “Margareta 70” prin care Margareta Paslaru serbeaza implinirea a 55 de ani de activitate artistica si a 70 de ani de viata a fost lansat la editia jubiliara XX a Targului International de Carte Gaudeamus 2013. Artista a fost prezentata de Radu Croitoru de la Radio Romania Cultural.

Publicul venit special sau vizitatori atrasi de muzica ce se auzea din difuzoare au primit autograful dorit. Cuvinte de admiratie, foarte multe fotografii si brate pline de flori – asa a fost intalnirea Margaretei Paslaru cu admiratorii la Gaudeamus 2013.
_____________________________________________________________

BOOKFEST 2013 – Editura Litera Mica – intalnire cu micii cititori, lectura din audiobook-uri cu povesti si sesiune de autografe
  
_____________________________________________________________

GAUDEAMUS  2012  – Iuliana Marciuc prezinta numerosului public venit special la standul editurii Curtea Veche cartea „Eu si Timpul” si pe autoarea ei, Margareta Paslaru.

_____________________________________________________________


BOOKFEST  2012 – Lansarea cartii “Eu si Timpul” cu participarea domnului Constantin Vlad – Editura Curtea Veche - si a doamnei Relus Muresan – realizator Radio Romania Cultural. Sesiunea de autografe s-a desfasurat doua zile consecutiv, 2 si 3 iunie.
Jurnalul National / 04-05.06.2012/ autor Dana Andronie: (…) La Curtea Veche, cititorii au preferat să cumpere, în primul rând, "Jamie, ministrul hranei sănătoase' de Jamie Oliver, după care (în ordinea clasamentului guvernat de cifrele de vânzare) "Eu şi timpul” de Margareta Pâslaru”, "Trăiesc, deci mă abţin” de dr. Mihaela Bilic şi volumul "Anul Regelui”, semnat de ASR Principele Radu al Romaniei. (…)

La standul editurii Litera – lansarea a trei carti de povesti cu audiobook in lectura 
actritei Margareta Paslaru: Craiasa zapezilor, Motanul incaltat si Degetica.

AGERPRES / Duminică, 03 Iunie 2012: (...) Un an din viata familiei Chit-Chit este cel mai bine vandut titlu, urmat indeaproape de seria de carti Citim in engleza - cartile sunt editii bilingve (romana-engleza) ale unor povesti cunoscute (Degetica, Motanul incaltat si Craiasa Zapezii) si contin si CD cu povestile amintite mai sus in lectura Margaretei Paslaru.(...)
_____________________________________________________________


GAUDEAMUS  2010 – este lansat CD-ul „Margareta, 50 de ani de la primul disc – Lasa-mi toamna, pomii verzi”. La eveniment au participat, printre altii, reprezentanti ai Electrecord si doamnele Ana Blandiana, Elise Stan. Cu acest prilej Margareta Paslaru primit „Trofeul Electrecord” pentru 50 de ani de colaborare cu aceasta casa de discuri.


_____________________________________________________________

BOOKFEST 2010 - Margareta Paslaru a avut sesiuni de autografe la standurile Jurnalul National si Electrecord

_____________________________________________________________

BOOKFEST 2009 – Editura Curtea Veche - Sesiune de autografe prilejuita de lansarea audiobook-ului “Basme fermecate” – povesti de H.Ch. Andresen in lectura actritei Margareta Paslaru.A doua zi artista a participat la standul TVR MEDIA la prezentarea DVD-urilor “Veronica” si “Veronica se intoarce” si a oferit autografe. 
Apoi Margareta Paslaru a vorbit la “Coltul soriceilor de biblioteca” despre cat de important este ca parintii sa-si indrume copii sa citeasca. Dupa aceea artista a fost invitata de onoare la Standul Aramis print - Editura Minerva cu prilejul lansarii colectiei „Tu si copilul tau”.


_____________________________________________________________

GAUDEAMUS 2009 - Craiova – lansarea CD-ului „Bucuria de a canta
_____________________________________________________________


GAUDEAMUS 2009 – Cluj - lansarea CD-ului „Bucuria de a canta”
_____________________________________________________________

GAUDEAMUS 2008 – standul Casa Radio - lansare CD  “Bucuria de a canta”


In accesi zi, la standul “Bursa de contacte”,  Uniunea Editorilor din Romania reprezentata de domnul Claudiu Istrate a premiat-o si a omagiat-o pe Margareta Paslaru pentru programul prin care artista citeste povesti copiilor internati la Spitalul Grigore Alexandrescu.

___________________________________________________________GAUDEMUS 2007 standul TVR Media a gazdiut lansarea DVD-ului “Margareta Paslaru, de dragul copiilor” gazda fiind Ioana Bogdan iar invitat de onoare  - reprezentantul UNICEF in Romania la acea vreme.
_____________________________________________________________

BOOKFEST 2007 – standul Jurnalul National – sesiune de sutografe pe CD-ul “Muzica de colectie vol. 29 – Margareta Paslaru”

______________________________________________________________

GAUDEMUS 2006 - standul Jurnalul National a gazduit o sesiune de autografe pentru CD-ul “Margareta forever … “ si o prezentare facuta de ziarista Dana Andronie, realizatoarea Editiei de colectie “Margareta Paslaru” .

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog