Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

marți, 31 mai 2016

'Cum sa te las?' album de autor Margareta Paslaru a fost lansat in beneficiul supravietuitorilor

Margareta Pâslaru a lansat albumul „Cum să te las?” Încasările vor fi donate supraviețuitorilor din Colectiv

Z.P. | 2016-05-31 15:26

Margareta Pâslaru a lansat, luni, albumul de autor „Cum să te las?”, în beneficiul supraviețuitorilor de la clubul Colectiv, informează Agerpres.

CD-ul, care a fost lansat în fața clubului unde pe 30 octombrie 2015 și-au pierdut viața 64 de tineri, conține 16 cântece, iar prima melodie, care dă titlul albumului, este premieră discografică.

Alte titluri de pe album sunt „Libertatea nu se învață”, „Să fie oare adevărat?”, „Ce suflet trist”, dar și rugăciunea „Tatăl nostru”.

Toate piesele au muzica semnată de Margareta Pâslaru pe versuri de Virgil Carianopol, Mihai Eminescu, George Bacovia, Ion Minulescu, Romulus Vulpescu, Ana Blandiana, Agatha Grigorescu Bacovia, Elena Farago, Mariana Dumitrescu și Margareta Pâslaru.

Artista afirmă că dorește să facă ceva pentru a-i ajuta pe cei care au supraviețuit tragediei de anul trecut și care au în continuare nevoie de medicamente și tratamente.

„Încercăm în felul acesta, prin muzică, să contribuim la procurarea unor medicamente, poate chiar și tratamente, depinde de vânzările pe care le vom face. Să nu pierdem șansa de a face un bine. Cuvintele sunt de prisos. Să lăsăm muzica să vorbească, să pledeze”, a declarat Margareta Pâslaru.

Fondatoarea casei de discuri Eurostar, producătorul albumului, a anunțat că toate câștigurile rezultate în urma vânzării acestuia vor fi direcționate către asociația supraviețuitorilor incendiului din Colectiv.  „Doamna Margareta Pâslaru a renunțat la toate drepturile de autor, iar noi am convenit să renunțăm la toate veniturile din vânzare. Ne vom recupera strict costurile de producție, iar tot ceea ce înseamnă venit din costurile de vânzare va fi livrat către asociația supraviețuitorilor din Colectiv”, a explicat Venera Stângă.

Înaintea lansării albumului, în fața clubului Colectiv a fost ținută și o slujbă de pomenire de părintele Aurel Mihai, vicar eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștiului, alături de șase preoți

Sursa: http://www.puterea.ro/monden/margareta-paslaru-a-lansat-albumul-cum-sa-te-las-incasarile-vor-fi-donate-supravietuitorilor-din-colectiv-137739.html

W

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog