Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

sâmbătă, 16 aprilie 2016

Margareta Paslaru lucreaza la CD-ul de autor Nr. 4

Margareta Paslaru lucreaza la CD-ul de autor Nr. 4, in beneficiul supravietuitorilor de la 'Colectiv"  Masterizarea va avea loc tot in studioul Jolt si Andrei Kerestely. Orchestratori, Calin Grigoriu si George Popa

- "Cum sa te las?" va deschide albumul. Vor fi inregistrate noi creatii ale maturitatii artistice, precum si piese cunoscute, dorite de public, extrase de pe CD-urile  epuizate... De pilda:
'Iubindu-te', 'Pansele negre' 'Ce suflet trist', "Amantii mei sunt cartile intelepte",  Era o fantana', 'Setea de a cunoaste', 'Libertatea nu se invata',  rugaciunea 'Tatal nostru' ....

Vor fi si invitati surpriza. La cerere, vom include noua versiune interpretativa a celui mai longeviv slagar componistic, 'Lasa-mi toamna pomii verzi' :):)

Jurnalul National/  06.12.2011 “(...) De remarcat faptul ca Gica Petrescu este artistul cu cele mai multe discuri editate la Electrecord, in numar de 67 (plus 7 casete si 3 CD-uri). Este urmat apoi de Margareta Paslaru 66 de discuri, 5 casete, 4 CD-uri (...), Ion Dolanescu – 50 de discuri (plus 20 de casete si 7 CD-uri).(…)”. Citatul se refera doar la aceasta Casa de Discuri .
Artista a lansat albume editate de Casa Radio, UNITER, Uniunea Cineastilor UCIN, iar cele patru audiobook-uri cu editurile Curtea Veche si Litera intr-un deceniu super activ.
 
Iata si aparitiile editoriale intre 2006 - 2015

 
 *Va fi tiparit 'Margareta Paslaru si creatiile sale' - Caietul de partituri Nr.III
 
Diversificarea exprimarii artistice demonstrata in  primele patru decenii si prin cele 66 de discuri, cinci casete, doua CD-uri continua, vorba Iulianei Tudor: 

 "Mulțumesc Margaretei Pâslaru pentru exemplul uman care este, pentru artistul care este și pentru urmele importante pe care le lasă în fiecare inimă de român, de la cei mici până la cei mai mari. Mulțumesc și mă înclin așa cum ar trebui să o facem cu toții. Felicitări și toate cele bune." - Laudatio cu ocazia lansarii  CD-ului aniversar "Margareta 70" in holul Salii de Concerte Radio - 1 noiembrie 2013, Ziua Radioului la 85 de ani.

W

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog