Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 800 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

duminică, 16 august 2015

Margareta Paslaru prezinta pe... Dan Iliuta la Espresso de week-end

Vi-l prezentam in cadrul rubricii duminicale,  pe cel mai tanar invitat din lumea filmului. Este vorba despre  liceanul-regizor Dan Iliuta al carui film "Tibi" a fost selectionat la Festivalul de la Cannes sectiunea "Short Film Corner".

Pentru dinamica productie si energia creatoare a echipei, scenariu, muzica sugestiva, montaj alert, o rezultanta promitatoare,  Dan Iliuta a primit Premiul Anual Margareta Paslaru pentru 'Originalitate in progres' 2015.

Va invitam  sa urmariti interviul la rubrica permanenta a Margaretei Paslaru care sarbatoreste sase ani in eter. 

http://www.trilulilu.ro/margareta-paslaru-prezinta-pe-dan-iliuta#ref=profil

Artista sustine tineri talentati, interpreti ai diferitelor genuri muzicale  - pop, classic, jazz, folk, rap, opera, alaturi de artisti plastici, regizori de film, cauze meritorii promovate prin muzica, precum CD-urile "Actorii canta" in beneficiul artistilor cu probleme de sanatate.


* Programul "Voluntarii muzicii" initiat de Margareta Paslaru cu ani in urma continua fara oprire si pe calea undelor.
Alex Buzica, iti multumim pentru asistenta.
W

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog