Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 800 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

joi, 9 iulie 2015

Margareta Paslaru a muncit si joi 9 Iulie, ziua sa de nastere

Credit, Lucian Nastase
De ziua sa, Margareta Paslaru a muncit, pentru ca 'energizeaza'
de Carmen Anghel

Margareta Pâslaru a sărbătorit lucrând pentru artişti.  „Vă mulţumesc pentru urare!​”, ne-a mulţumit bucuroasă artista. „Astăzi am  Am petrecut ca de obicei, lucrând, ceea ce energizează.”
Au sunat-o foarte mulţi prieteni să îi ureze, dar „Cu întârziere am auzit apelurile, eram la montaj. Le mulţumesc tuturor pentru mesaje şi urări de bine,  voi răspunde fiecăruia cât de curând.”

De dimineaţă a fost la montajul unei emisiuni care i-a fost dedicată, apoi „ M-am grăbit către studioul lui Jolt Kerestely, un am înregistrat cu Andrei Kerestely ghidul melodic pentru viitoarea orchestraţie.

Este vorba despre compoziţia proprie inspirată de versurile regretatului Virgil Carianopol «Cum sa te las...».


Artista ne-a mai declarat cu bucurie că lucrează la definitivarea CD-ului de autor „Actorii cântă”,  numărul II, produs de UCIN. Promite „O nouă distribuţie valoroasă. Actorii invitaţi interpretează pro bono 19 piese reorchestrate de George Popa şi înregistrate în studiourile Kerestely. Drepturile şi încasările sunt direcţionate către artişti vârstnici cu probleme de sănătate, care s-au retras din lumea filmului...”. acesta este unul dintre proiectele de suflet ale Margaretei Pâslaru. 
   
Are o viaţă plină de evenimente. „Mâine, 10 iulie, sunt invitată la premiera filmului TIBI. Cu această ocazie voi oferi premiul anual care îmi poartă numele, pentru Originalitate, premiu care datează din 2010. De data aceasta, câştigătorul este Dan Iliuţă regizor-producător şi elev la Liceul Lazăr. Scurt metrajul său TIBI a fost selecţionat pentru Short Film Corner la Cannes 2015”, ne-a mai declarat Margareta Pâslaru.

http://www.evz.ro/de-ziua-sa-margareta-paslaru-a-muncit-pentru-ca-energizeaza.html
W

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog