Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 800 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

marți, 14 iulie 2015

Dan Iliuta a castigat Premiul pentru "Originalitate in progres" Margareta Paslaru

 
Premiul Margareta Paslaru pentru 'Originalitate interpretativa' - $1000 - a demarat in 2010 in cadrul Festivalului National de Muzica usoara Mamaia.
Andrei Ciobanu, Bernice Chitiul, apoi Alina Manole, Calin Grigoriu, Eva Radu au
continuat traditia.
In imagine  Margareta Paslaru ofera premiul pentru 'Originalitate in Progres' foto Dan Tuculescu

Regizorul de film  Dan Iliuta a castigat
Premiul Anual
pentru 'Originalitate in progres'
 oferit de Margareta Paslaru


In 2015 castigatorul premiului este regizorul Dan Iliuta si filmul sau 'Tibi' selectionat la Short Film Corner - Cannes.  


Margareta Paslaru si Dan Iliuta inaintea premierei filmului sau 'Tibi' 
In 2010  Andrei Ciobanu. a primit premiul pe scena festivalului

In 2011, premiul a ajuns la solista Bernice Chitiul, tot pe scena festivalului Mamaia.

In 2012, Alina Manole interpreta muzicii folk, a primit distinctia de la autoarea cartii "Eu si Timpul"  - Margareta Paslaru,  in cadrul  evenimentului ce a avut loc  la Palatul Sutu, Muzeul Municipiului Bucuresti.

In 2013, castigatorul premiului pentru 'Originalitate Interpretativa' a fost Calin Grigoriu, muzician cooptat si in turneul European al celebrului Steve Vai.  Tanarul Calin Grigoriu  a  orchestrat  noile  compozitii de pe  CD-ul aniversar 'Margareta 70' editat si lansat de Fundatia Radio Romania'. De asemenea, talentatul chitarist este editor al partiturilor din Caietul II Margareta Paslaru si creatiile sale "Libertatea nu se invata" aparut la Editura Universitatii Nationale de Muzica.

In 2014 pictorita Eva Radu a primit 'Premiul pentru Originalitate' oferit de Margareta Paslaru, pentru lucrarea executata pe treptele strazii Xenofon din Bucureşti. Diploma i-a fost inmanata  in cadrul vernisajului "Expozitia prietenilor muzeului" la Muzeul National de Istorie
unde Margareta Paslaru a expus propriile creatii vestimentare si obiecte rare.
W

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog