Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

marți, 6 mai 2014

Margareta Paslaru - EuropaFest peste 20 de ani de muzica buna

Sursa: bocuresteni.ro/ 05.05.2014

EUROPAfest 2014, peste 20 de ani de muzica buna


EUROPAfest 2014, peste 20 de ani de muzica buna It’s all about live quality music!
Anul acesta sarbatorim 21 de ani de EUROPAfest.
 

21 de ani in care jmEvents a oferit publicului larg un festival care se remarca prin muzica live, profesionalism si eleganta. 

Din anul 2005 EUROPAfest se desfasoara
 sub Inaltul Patronaj al Altetelor Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu.

Directorul festivalului, dl. Luigi Gageos declara: ”Am creat EUROPAfest cu pasiune si credinta ca putem reusi. Inca de acum 21 de ani am realizat performanta. Am gandit tot ceea ce am facut ca si cum ne-am fi aflat pe oricare dintre marile scene ale lumii. Chiar daca a fost greu, intr-o societate in continua schimbare, era singurul lucru pe care il puteam face. Rezultatele n-au intarziat sa apara, EUROPAfest devenind unul dintre cele mai apreciate festivaluri, atat in tara, cat si pe plan european. Un lucru este cert, EUROPAfest a creat o imagine pozitiva Romaniei.”
 

(...) Agenda 

EUROPAfest 2014
Bucuresti, Sibiu 8 – 24 mai

(...) 19 - 23 mai | workshopuri 
Ateliere de jazz, flaut, dar si workshopul “Repetitie generala”, condus de apreciata Margareta Paslaru.  (...)
W

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog