Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

duminică, 30 martie 2014

Margareta Paslaru prezinta pe...Marius Manole la 'Espresso de week-end' cu Daniela Ivanov

L-ati ascultat pe Marius Manole interpretandu-mi cu sensibilitate compozitia 'Eu si Timpul' inspirata de versurile regretatului Virgil Carianopol. Ii multumesc din suflet pentru generoasa participare.  'Actorii canta' - CD in beneficiul campaniei nationale 'Artistii pentru Artisti' - UNITER - se va vinde in curand la toate teatrele din tara..
http://www.trilulilu.ro/margareta-paslaru-prezinta-pe-marius-manole

O mare bucurie ca am fost invitat pentru acest CD, in primul rand pentru ca e un cadou pentru colegii mei mai in varsta. E un dar pe care noi il facem celor care s-au retras din meserie si care o duc mai greu. Deci eu va invit sa cumparati acest CD pentru ca veti face un bine unor oameni. Doamna Margareta Paslaru s-a gandit la chestia asta si e un lucru fabulous ca si-a alocat timp si ca ne-a invitat sa facem acest CD. Cu atat mai mult cu cat eu chiar nu sunt o capacitate in ale cantatului, adica mai deloc. Dumneaei a avut incredere in mine si a lucrat cu mine probabil mai mult decat a lucrat cu ceilalti dar e prima data cand eu imprim. Pentru mine a fost o premiera sa imprim pe un CD. Vocea mea nu a mai cantat, nu a mai aparut pe niciun CD asa ca am mari emorii si va sfatuiesc, va rog, sa cumparati pentru ca faceti un bine si asta e un lucru important. Sunt Marius Manole pentru Campania “Artistii pentru artisti”.

 

Va invitam sa urmariti Espresso de week-end, cu Daniela Ivanov, duminica, de la 7.20 la 9.00.

Aceasta rubrica se incadreaza in programul "Voluntarii muzicii" initiata de Margareta Paslaru cu ani in urma. 
 
Multumim Alex Buzica, pentru asistenta!
W
 

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog