Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea din 2008 la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului disc, m-au emotionat, prin "Trofeul Electrecord". Admiratorii veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 800 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care au scris pentru timbrul meu vocal, alte piese, din repertoriul international - filme, compozitii proprii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. In 2018 am serbat 60 de ani activi prin albumul de autor "Providenta" Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

miercuri, 19 martie 2014

Margareta Paslaru, invitata la conferinta de presa a Fest. Inter. EUROPAfest 2014


Maine, joi 20 martie a.c., ora 11:30 va invitam sa luati parte la conferinta de presa a Festivalului International EUROPAfest 2014, organizata de jmEvents si Reprezentanta Comisiei Europene in Romania
 
Invitati de onoare
Alaturi de Dl. Luigi Gageos / Director EUROPAfest vor fi: 
- Dna. Iulia Deutsch / Sef-adjunct Reprezentanta Comisiei Europene in Romania
- Dl. Juan Carlos Vidal / Director, Institutul Cervantes
- Dna. Margareta Paslaru / Cantareata, compozitoare, actrita, realizatoare TV si radio
- Dl. Aurel Mitran / Director, Teatrul Excelsior

Subiecte
 
♦  EUROPAfest 2014Bucuresti, 8 - 24 mai
 
jazz | blues | pop | clasic
It's all about live-quality music !

Peste 300 muzicieni din 45 tari, muzica live si atmosfera.
EUROPAfest 2014 este unul dintre cele mai reprezentative evenimente muzicale internationale realizate in Bucuresti, fiind considerat brand de tara.
 
♦  Bucharest International Jazz Competition 2014
 
100% jazz & more...concerte, jam sessions, workshopuri.
Bucharest International Jazz Competition 2014, organizat de jmEvents este o initiativa singulara in peisajul jazz-ului profesionist din Romania, fiind cotat intre primele 3 concursuri de jazz din Europa.

♦  Jeunesses International Music Competition "Dinu Lipatti" 2014
 
Cel mai puternic concurs de muzica clasica din regiune, sarbatoreste in 2014 editia cu nr. 21. Jeunesses International Music Competition 2014 se desfasoara pentru flaut si inregistreaza un numar record de muzicieni. 
-----------------------------------------------------------------
W
 
 
 
 
 

Niciun comentariu:

Arhivă blog