Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 800 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Margareta Paslaru la Cinemateca Romana 5 si 6 ianuarie cu filmele Veronica si Veronica se intoarce
Cele mai iubite serii romanesti pentru copii, in cadrul programului Minicinema. Veronica, Saltimbancii, Maria Mirabela, sunt doar cateva din proiectiile pe care le putem vedea.

Cinemateca Romana ne invita la o serie de proiectii speciale, la Sala Eforie si la Sala Union din Bucuresti. In fiecare sambata si duminica vom putea revedea filmelele Veronica si Veronica se intoarce. Saltimbancii si Un saltimbanc la Polul Nord sau Maria Mirabela si Maria Mirabela in Tranzistoria.


In cursul lunii ianuarie, in diminetile de week-end, Cinemateca Romana reia programul sau intitulat „Minicinema”, la Sala Eforie (Jean Georgescu) de pe Strada Eforie nr. 2, si la Sala Union (Paul Calinescu) de pe Strada Ion Campineanu nr. 21, cu cele mai populare serii de filme romanesti pentru copii si adolescenti, semnate de maestrii Elisabeta Bostan si Ion Popescu Gopo si avand in distributie nume mari ale scenei si ecranului. Astfel, cei mai mici spectatori au prilejul de a cunoaste – sau de a revedea – personaje indragite precum Veronica, familia de saltimbanci Buffone, surorile Maria si Mirabela, precum si toti prietenii acestora.

Pretul biletului de intrare – atat pentru micii spectatori, cat si pentru parintii lor – este de 5 lei.

Programul spectacolelor:

Cinemateca Eforie (filme de Elisabeta Bostan)

VERONICA: sambata, 5 ianuarie, orele 11:00 si 13:00, si sambata, 12 ianuarie, orele 11:00 si 13:00

VERONICA SE INTOARCE: duminica, 6 ianuarie, orele 11:00 si 13:00, si duminica, 13 ianuarie, orele 11:00 si 13:00

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog