Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

duminică, 4 decembrie 2011

Margareta Paslaru, invitata la Gala Premiilor de Excelenta Electrecord 2011


In interpretarea deosebita a elevei Margareta Paslaru discul Nr 3002 cu melodia "Chemarea marii" de George Grigoriu - text Mircea Block - inregistrat in 1960 a batut recordul vanzarilor in 1961.
Succesul constant al interpretetei care, citam: "stie sa dea nastere unui climat de suava poezie asociat unui timbru cu rezonante de violoncel" DP - a castigat Discul de Aur in 1968. Ca urmare, este invitata la MIDEM - Cannes - in 1969. Colectionarii s-au bucurat de 66 de discuri pe turatii 78, 33, 45, TS33, LP, compilatii, casete, CD-uri. Margareta Paslaru a primit in 2010 Trofeul Electrecord.
Vizitati si pagina http://margareta.com/discography2.htm

Va invitam la Gala Electrecord din 9 Dec. care va avea loc la Sala Palatului

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog