Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

sâmbătă, 24 septembrie 2011

La Multi Ani, Sofia Vicoveanca !

Astăzi e ziua ta: Sofia Vicoveanca

Autor: RAMONA VINTILA 23 septembrie 2011
(fragment)
Una dintre marile doamne ale cântecului popular românesc, Sofia Vicoveanca, împlineşte astăzi 70 de ani. Jurnalul Naţional îi urează „La mulţi ani!”.

„Fac ceea ce fac de-o viaţă, cânt. La sfârşitul acestei luni, începutul lunii viitoare, îmi apare un nou material muzical, «Lume dragă am petrecut», cu 23 de piese noi, culese. Mi-a apărut şi un DVD, tot cu 23 de pie­se. Continuu să-i bucur pe cei care mă vor. Sunt sănătoasă, sunt bine. În avalanşa asta de interpreţi, lumea încă mai apelează la artişti cu experienţă, cu atâţia ani în cârcă.

Cea mai mare împlinire personală este că am două nepoate, regretul mare este că mi-am pierdut soţul acum zece ani. Profesional, sunt mândră că lumea încă mă mai vrea. Multă lume a programat petreceri, întâlniri pentru la anul. Mi-e frică să-mi fac planuri pe termen lung, pentru că se ştie, noi ne facem planuri aici, pe Pământ, iar Dumnezeu râde de noi, având planul Lui pentru fiecare dintre noi. Ca atare, spun întotdeauna «Băgaţi-mă la surprize!», dacă sunt sănătoasă cu drag vin. Aceste solicitări sunt foarte importante pentru mine, pentru că nu dau răgaz nici urâtului, nici singurătăţii să bată la uşă. Aflându-mă în faţa mulţimii, bucur lumea, fac poze, dau autografe... Asta-i hrana mea, viaţa mea!

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog