Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni caritabile. Sarbatorirea din 2008 la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la primul disc, m-au emotionat prin "Trofeul Electrecord". Admiratori veniti din alte orase cu brate de flori au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. 783 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care au scris pentru timbrul meu vocal, piese din repertoriul international, filme, compozitii proprii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga noi generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, Soundcloud. In 2016 am fost onorata cu clacheta "Artist plurivalent" UARF Premiul de Excelenta pt. intreaga cariera; 2018 trofeul 'Femei de succes' 60 de ani de activitate; 2019 Femeia anului O viata dedicata scenei; 2019 'Platina Valorii' la Fest.Tanar Sibiu. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

joi, 27 februarie 2020

Margareta Paslaru sustine Banca de alimente Crucea Rosie - Banca pentru altcineva
Sursa: stirilekanalD.ro_ 26.02.2020

 Margareta Pâslaru îi ajută pe nevoiași
Margareta Pâslaru s-a implicat intr-o campanie a Crucii Rosii. A mers personal prin supermarketuri, pentru a-i îndemna pe oameni sa doneze alimente. Prin Banca de Alimente, peste 200.000 de familii au beneficiat de ajutor din 2009 până acum.
Indragita cantareata Margareta Paslaru s-a implicat activ in campania Crucii Rosii, ajutand la constituirea Bancii de Alimente. Asa incat, impreuna cu voluntarii, a explicat oamenilor cat de usor este sa doneze alimente de baza greu perisabile celor aflati in nevoie.
Peste 200.000 de familii au beneficiat deja de ajutor, din 2009 până acum.
MARGARETA PÂSLARU: Aici este vorba atat despre cineva in varsta care nu se mai poate deplasa, o persoana care a avut un accident, poate o mamica singura care are numerosi copii si au nevoie de hrana copiii, la scoala.
Banca de Alimente împreună cu Societatea Natională de Cruce Roşie din România se ocupă de colectarea alimentelor de bază greu perisabile, donate de persoane fizice sau companii și sortarea și distribuirea lor către persoane vulnerabile din întreaga țară.
In România, 40% din populație trăiește sub nivelul pragului de sărăcie. Statisticile dureroase ne arată că anul trecut un sfert dintre români trăiau cu mai puțin de 9 lei pe zi.
ANDREEA FURTUNĂ- REPREZENTANT CRUCEA ROȘIE: Am strans peste 5.000 de tone de alimente, in decursul celor 10 ani si am reusit sa ajutam peste 20O.000 de familii defavorzitate din Romania. 47.05
Reprezentanții Crucii Roșii continuă acest proiect și speră ca tot mai mulți români să se alăture campaniei lor

Niciun comentariu:

Arhivă blog