Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

duminică, 23 octombrie 2016

Margareta Paslaru prezinta pe...Alina Horez si Muse Quartet

In rubrica de astazi, Margareta Paslaru ne face cunostinta cu una dintre componentele grupului de succes Muse Quartet.

Repertoriul Muse Quartet este unul care acopera o larga paleta de genuri muzicale si se preteaza la foarte multe tipuri de evenimente. 
 
De la Muzica clasica (Beethoven, Chopin, Schubert, Ceaikovski, Debussy și mulți alții) la Rock (Queen, Metallica, Bon Jovi, etc.). De la Jazz și Tangouri clasice, trecand prin coveruri reinstrumentate ale unor artisti internationali (ABBA, Michael Jackson, Radiohead), pana la soundtrack-urile celor mai indragite filme.
Dar va propunem sa facem cunostinta cu invitata speciala de astazi si sa aflam mai multe despre grupul Muse Quartet. 
https://soundcloud.com/user-84932334/margareta-paslaru-prezinta-pe-alina-horez

* Programul "Voluntarii muzicii" initiat de Margareta Paslaru cu ani in urma continua fara oprire si pe calea undelor din 2009 cu Pompilius Onofrei. In ultimii ani a colaborat la 'Espresso de weekend' cu Daniela Ivanov.

Multumim Alex Buzica pentru asistenta.

W

 
 
 

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog