Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

miercuri, 2 decembrie 2015

AaRC despre 'Stelele filmului canta' CD de autor Margareta Paslaru produs de Uniunea Cineastilor


Sursa: AaRC / 30.11.2015 / autor Dana Medar
 
“Stelele filmului canta”
  După succesul primului album ”Actorii cântă pentru actori”, produs de UNITER, Margareta Pâslaru și-a unit forțele cu Uniunea Cineaștilor pentru albumul muzical ”Stelele filmului cântă”. Ambele producții muzicale constituie acte caritabile, în folosul artiștilor pensionari și cu probleme de sănătate.
 
Cu experiență muzicală sau nu, actorii au interpretat melodiile compuse de Margareta Pâslaru și au venit cu modestia învățăcelului la repetițiile și înregistrările din studioul Jolt și Andrei Kerestely. Prezenți la evenimentul de la Magazinul Muzica, câțiva dintre ei au mărturisit că i-a onorat invitația de a participa la acest proiect.
Vizionati momente de la lansarea CD-ului


    
 Actorii care contribuie la acest mesaj artistic sunt Maia MorgensternȘtefan Velniciuc, Monica Davidescu, Stela Popescu, Eugen Cristea, Alexandra Velniciuc, Valentin Teodosiu, Jeanine Stavarache, Andreas Petrescu, Florin Zamfirescu, Margareta Pâslaru, Ștefan Bănică jr, Alexandru Arșinel, Adriana Trandafir, Aurelian Temișan, Marian Râlea, Anca Sigartău, Silviu Biriș, Mihai Bisericanu, Marius ManoleRodica MandacheEmilia Popescu și Grupul Sound. 

După lansarea albumului ”Stelele filmului cântă”, Margareta Pâslaru a participat la vernisajul expoziției ”Lasă-mi, toamnă, pomii verzi”, alcătuită din afișe de spectacole și filme din colecția personală, cel mai vechi exponat fiind din 1963. Expoziția este deschisă la Muzeul București, selecția fiind făcută de Margareta Pâslaru și Adrian Majuru, directorul muzeului.  

W

Niciun comentariu:

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog