Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea din 2008 la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului disc, m-au emotionat, prin "Trofeul Electrecord". Admiratorii veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 800 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care au scris pentru timbrul meu vocal, alte piese, din repertoriul international - filme, compozitii proprii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. In 2018 am serbat 60 de ani activi prin albumul de autor "Providenta" Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

duminică, 15 iunie 2014

Margareta Paslaru prezinta pe ...Silviu Biris la 'Espresso de week-end' cu Daniela Ivanov


Versurile lui Marius Tuca au inspirat-o pe Margareta Paslaru sa compuna muzica.  "La un capat al lumii TU la celalalt EU"a fost orchestrata de Calin Grigoriu, avandu-l la violoncel pe tanarul student Stefan Cazacu. Sa-l ascultam pe  actorul Silviu Biris, interpretand-o.

http://www.trilulilu.ro/margareta-paslaru-prezinta-pe-silviu-biris

Incasarile rezultate din vanzarea CD-ului 'Actorii canta' vor fi donate campaniei Artistii pentru Artisti, Fondul de Solidaritate Teatrala - UNITER.

Va invitam sa urmariti Espresso de week-end, cu Daniela Ivanov, duminica, de la 7.20 la 9.00.

Aceasta rubrica se incadreaza in programul "Voluntarii muzicii" initiata de Margareta Paslaru cu ani in urma. 

 


Multumim Alex Buzica, pentru asistenta!
W

Niciun comentariu:

Arhivă blog