Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea din 2008 la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului disc, m-au emotionat, prin "Trofeul Electrecord". Admiratorii veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 800 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care au scris pentru timbrul meu vocal, alte piese, din repertoriul international - filme, compozitii proprii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. In 2018 am serbat 60 de ani activi prin albumul de autor "Providenta" Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

duminică, 13 aprilie 2014

Margareta Paslaru a fost invitata la Centrul Speranta - sectorul 2


(fragment)  "Încărcați cu flori, coșulețe și multă voie bună, voluntarii, împreună cu Margareta Pâslaru, sub îndrumarea designerului floral Oana Lamba, au dorit să aducă mireasma Floriilor celor 26 doamne și domni din cămin(...)
Persoanele găzduite la Centrul Speranță al DGASPC sectorul 2 sunt vizitate periodic de către voluntarii Fundației, din partea proiectului "Niciodată Singur.(...)

Fundația Principesa Margareta a României derulează în prezent o campanie de strângere de fonduri în beneficiul vârstnicilor în risc de izolare și afectați de singurătate. Donațiile de 2 Euro prin SMS la numărul 8834 vizează extinderea programul "Niciodată Singur" în cât mai multe comunități din România, pentru a oferit sprijin moral, practic și material bătrânilor singuri.
Prin intermediul programului "Niciodată Singur", Fundația dorește să îmbunătățească condițiile de viață ale persoanelor cu vârsta peste 65 de ani aflate în risc de izolare socială, singurătate și sărăcie prin stimularea solidarității intergeneraționale și mobilizarea comunității. Peste 11.000 de ore au fost petrecute, în anul 2013, de voluntarii Fundației, în compania vârstnicilor, în centre și la domiciliul acestora.
AGERPRES/(AS — autor: Daniel Popescu, editor: Mihai Simionescu)

Niciun comentariu:

Arhivă blog