Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 800 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

marți, 29 octombrie 2013

Premiul Margareta Paslaru pentru "Originalitate Interpretativa" 2013 - va ajunge la Calin Grigoriu

Premiul Margareta Paslaru pentru 'Originalitate interpretativa' a demarat in 2010 in cadrul Festivalului National de Muzica usoara, Mamaia, fiind inmanat tanarului Andrei Ciobanu.

In 2011, premiul a ajuns la solista Bernice Chitiul, tot pe scena festivalului.

In 2012, Alina Manole interpreta muzicii folk, a primit distinctia de la autoarea cartii "Eu si Timpul"  Margareta Paslaru,  in cadrul lansarii ce a avut loc la Muzeul Sutu.

In 2013, castigatorul premiului pentru 'Originalitate Interpretativa' este Calin Grigoriu, muzician cooptat si in turneul European al celebrului Steve Vai.  Tanarul Calin Grigoriu este aranjorul unor piese de pe  CD-ul 'Margareta 70', si editor al partiturilor din Caietul II "Libertatea nu se invata" aparut la Editura Universitatii Nationale de Muzica.
W

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog