Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea din 2008 la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului disc, m-au emotionat, prin "Trofeul Electrecord". Admiratorii veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 800 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care au scris pentru timbrul meu vocal, alte piese, din repertoriul international - filme, compozitii proprii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera, iar in 2018 trofeul 'Femei de succes' aniversand 60 de ani de activitate. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

vineri, 14 iunie 2013

Margareta Paslaru a fost invitata la TRENDS by Adina Buzatu


Joi seara, la Resedinta Excelentei Sale, Domnul Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei in Romania, a avut loc evenimentul “Made in Italy”, organizat de TRENDS by Adina Buzatu si High Class Magazine in parteneriat cu Ambasada Italiei.

“Multumesc Excelentei Sale, Domnul Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei, pentru ospitalitate si pentru ca mi-a oferit ocazia sa celebrez bunul gust si rafinamentul italian la ele acasa si in acelasi timp in Romania. Am fost impresionata de dragostea cu care m-au inconjurat prietenii care au venit in numar foarte mare sa-mi fie alaturi”, a spus Adina Buzatu.


Arhivă blog